Giuli Chokhonelidze
Giuli Chokhonelidze
10.04.1929 - 24.12.2008

Has acquainted 5014 Visitors
Biography




Filmography

Director:
1. Antimoz Iverieli (2001)
  • Anthimus of Iberia

  • 2. Spirali (1990)
    3. Bagrationi (1985)
    4. Tsinaparta mitsa (1979)
  • The Land of the Ancestors

  • 5. Gazafkhulis sagamo (1972)
    6. Qochora (1967)

    Writer:
    1. Bagrationi (1985)
    2. Qochora (1967)

    Actors/Actresses:
    1. Antimoz Iverieli - (2001)
  • Anthimus of Iberia

  • 2. Spirali (Zurab Toradze) - (1990)
    3. Султан Бейбарс (Kaz, 1989)
    4. Бейбарс (Kaz, 1989)
    5. Bagrationi (Bagrationi) - (1985)
    6. Tsinaparta mitsa - (1979)
  • The Land of the Ancestors

  • 7. Ночь над Чили (Ru, 1977)
    8. Додумался, поздравляю! (Ru, 1976)
    9. Gamis viziti (Avaliani) - (1974)
  • Night Vizit

  • 10. Qochora - (1967)
    11. Война и мир (Ru, 1967)
    12. Shekhvedra tsarsultan (Gogia) - (1966)
  • Meeting Past

  • 13. Ukaimo tamashi (Major) - (1966)
  • Counts Only If You Win

  • 14. Жили-были старик со старухой (Ru, 1964)
    15. Erti tsis qvesh (Ambako) - (1961)
  • Under One Sky

  • 16. Утро (Az, 1961)
    17. Наша улица (Az, 1961)
    18. Gantiadi (Giorgi) - (1960)
  • Daybreak

  • 19. Dge ukanaskneli, dge pirveli - (1959)
  • Last Day, First Day

  • 20. Fatima (Ibrahimi) - (1958)
    21. ЧП. Чрезвычайное происшествие (Ru, 1958)
    22. Андриеш (Ukr, 1954)




    

    
    .

    Copyright © 2007 Georgian National Filmography. All Rights Reserved.