Iakob Tripolski
Iakob Tripolski
31.12.1919 - 04.03.1988

Has acquainted 8496 Visitors
Biography




Filmography

Actors/Actresses:
1. Великий полководец Георгий Жуков (Ru, 1995)
2. Трагедия века (Ru, 1993)
3. Битва за Москву (Ru, 1985)
4. Sanam tsvima gadivlides - (1984)
  • Until the Rain Is Over

  • 5. Если враг не сдается (Ru, 1982)
    6. Me movedi - (1981)
    7. Sitsotskhle Ermiles - (1977)
  • Hello, Ermile

  • 8. Солдаты свободы (Ru, 1977)
    9. Gaseirneba tbilisshi - (1976)
  • Tbilisi and Her Citizens

  • 10. Дума о Ковпаке (трилогия) (Ru, 1976)
    11. Выбор цели (Ru, 1974)
    12. Levan Khidasheli (Edisher Khundadze) - (1973)
    13. Zoia Rukhadze - (1971)
    14. Semiramidas bagebi (Levani) - (1970)
  • Gardens of Semiramide

  • 15. Tskaldidoba - (1970)
    16. Qalaqi adre igvidzebs (Minister) - (1967)
  • City Awakes Early

  • 17. Shekhvedra tsarsultan (Andria) - (1966)
  • Meeting Past

  • 18. Khevisberi Gocha (Torgvai) - (1964)
    19. Manana (Father) - (1958)
    20. Qalis tvirti (Zurab Gurgenidze) - (1957)
  • Woman's Destiny

  • 21. Tsiskara (Blue Minister) - (1955)
    22. Chrichina (Professor) - (1954)
  • The Dragonfly

  • 23. Qeto da Kote - (1948)




    

    
    .

    Copyright © 2007 Georgian National Filmography. All Rights Reserved.