Nana Kiknadze
Nana Kiknadze
04.10.1968

Has acquainted 12280 Visitors
Biography




Filmography

Actors/Actresses:
1. Переигровка (Ru, 2010)
2. Совсем другая жизнь (Ukr, 2009)
3. Прощение (Ukr, 2008)
4. Химия чувств (Ukr, 2008)
5. Ставка на жизнь (Ru, 2008)
6. Подруга банкира (Ru, 2007)
7. Примадонна (Ru, 2005)
8. Марс (Ru, 2004)
9. Tsarsulis achrdilebi - (1996)
  • Phantoms of the Past

  • 10. Natlisgeba - (1994)
  • The Baptism

  • 11. Bluzi - (1993)
    12. Leonardo - (1993)
    13. Znedatsemuli angelozi (Anjela) - (1992)
  • Fallen Angel

  • 14. Mekhute moqmedeba (Nana) - (1992)
  • Action Fifth


  •  
     
     


    
    Reference:

  • 
    .

    Copyright © 2007 Georgian National Filmography. All Rights Reserved.